Přípravě na Kypru přeje počasí
Klub

Přípravě na Kypru přeje počasí

Redakce

První sobotu na kyperském ostrově mladoboleslavští fotbalisté dvoufázově trénovali v příjemném teple 16°C a osvěžujícím větříku od nedalekého Středozemního moře. První utkání kyperského soustředění WKS Slask Wroclaw - FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 28. ledna 2018 od 16 hodin (to znamená od 15 hodin středoevropského času) na hřišti AEK Larnaca.

Denní režim běžného dne fotbalového soustředění má standardní podobu. Po společné snídani mužstvo odjelo autobusem z hotelu do místního tréninkového centra. Při dopolední tréninkové jednotce se věnovali hlavně nácviku rohových kopů a různých variant ofenzivní fáze hry. Po obědě naplánovaném od 12,30 hodin a nezbytném odpočinku odjeli v 15,15 hodin k odpolednímu trénink. Při něm procvičovali kombinační hru a střelbu. Před večeří podstoupili v době od 17,30 do 19 hodin povinnou regeneraci v hotelovém wellness zázemí.

V neděli 28. ledna se dopolední program nebude lišit od sobotního. Jiné bude odpoledne, němž mužstvo absolvuje duel s předním polským týmem WKS Slask Wroclaw. Hrát se bude na rozložitém stadionu s atletickou dráhou, kde před necelými sedmi lety (přesně 28. července 2011) v úmorném letním vedru Boleslavští prohráli s AEK Larnaca jasně 0:3 a protože v domácí odvetě jen remizovali 2:2, tak ve třetím předkole Evropské ligy ročníku 2011-12 skončili. Z hráčů, kteří se v neděli postaví proti polskému protivníkovi, nikdo tehdejší kyperskou prohru nepamatuje...

Fanshop banner