Junioři se po přestávce rozstříleli
Klub

Junioři se po přestávce rozstříleli

Redakce

Mladoboleslavští junioři v prvním střetnutí zimní přípravy prokázali výtečnou střeleckou formu, když protivníkovi z Libereckého přeboru nasázeli jen o jeden gól méně, než prvoligové áčko před necelými dvěma týdny.

V prvním poločase předváděli boleslavští mladíci rozpačitý výkon odpovídající tomu, že se jednalo o první letošní herní prověrku. Přesto se ujali vedení, když se ve 35. minutě prosadil Košek.
Po přestávce se Boleslavští zlepšili v kombinační jistotě a střelecké přesnosti. Do gólové statistiky se ve druhém poločase zapsali Dohnalík, který se trefil dvakrát, Komárek, jenž si v letošní přípravě už zahrál za prvoligové mužstvo, Machů a v poslední minutě podruhé v tomto utkání také Košek.

Trenér mladoboleslavské juniorky Milan Pechanec byl při hodnocení prvního utkání shovívavý: „Od začátku přípravy máme problém s počtem hráčů, kteří mohou naplno trénovat. Měli jsme hodně absencí především z důvodu nemocí. Odehráli jsme teprve první utkání v zimní přípravě, což se v některých momentech projevilo. Chyběla přesnost přihrávek a také lepší řešení ve finální části útočných akcí hlavně v prvním poločase. Druhý poločas byl z naší stany kvalitnější a prosadili jsme se i gólově. Některé akce byly opravdu povedené."

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Jedlička (46. Truksa) - Zabilanský, Glockner, Kopa, Rudzan - Košek, Komárek, Machů, Procházka - Vejr, Dohnalík.

Góly FK MB U21: 35. a 90. Košek, 52. a 88. Dohnalík, 62. Komárek, 69. Machů.

Fanshop banner