Boleslav opustili Čmovš, Levin a Vukadinovič
Klub

Boleslav opustili Čmovš, Levin a Vukadinovič

Redakce

Stoper Pavel Čmovš, ofenzivní hráči Vladislav Levin a Miljan Vukadinovič svlékli dresy FK Mladá Boleslav a každý z nich po dohodě s klubovým vedením bude ve fotbalové kariéře pokračovat jinde. Čmovš přestoupil do Teplic, Levin přestoupil do Jihlavy a Vukadinovič v polovině ledna zatím hledá nové angažmá.

Sedmadvacetiletý plzeňský rodák Pavel Čmovš prošel ve své fotbalové kariéře pražskou Slavií nizozemskými NEC Nijmegen a BV Veendam, bulharským Levski Sofia, indickým Mumbai City FC a rumunským FC Rapid Bucurest. V lednu 2016 podepsal profesionální kontrakt s FK Mladá Boleslav, který by mu vypršel v červnu 2018. V uplynulých dvou letech odehrál pouze čtyřiadvacet prvoligových utkání, neboť více než půl roku promarodil po operaci kolena. V lednu 2018 po dohodě s vedením FK Mladá Boleslav přestoupil do FK Teplice.

Ruský středopolař Vladislav Levin, který na konci letošního března oslaví třiadvacáté narozeniny je absolventem Jašinovy akademie při FK Dinamo Moskva. Do Mladé Boleslavi přestoupil v lednu 2017 a v průběhu loňského kalendářního roku si připsal dvanáct startů a jeden gól v české první lize. V prvoligovém týmu stálou pozici nezískal a hrával častěji za juniorku. V FK Mladá Boleslav měl platnou smlouvu do června 2020 a po dohodě s vedením klubu na počátku roku 2018 přestoupil do FC Vysočina Jihlava.

Srbský útočník Miljan Vukadinovič přišel do Mladé Boleslavi v létě 2014 z druholigového Táborska. V české nejvyšší soutěži si připsal sedmačtyřicet startů, jedenatřicet za Mladou Boleslav a šestnáct za pražskou Slavii, kde byl v ročníku 2015-16 na hostování. Na podzim 2017 v mladoboleslavském dresu naskočil do dvou mistráků, častěji nastupoval za juniorku. Na konci kalendářního roku 2017 oslavil pětadvacáté narozeniny a s vedením FK Mladá Boleslav se dohodl na ukončení smlouvy.

Fanshop banner