Trenéři se shodli, že zápas rozhodly dva rychlé góly v úvodních minutách
Klub

Trenéři se shodli, že zápas rozhodly dva rychlé góly v úvodních minutách

Redakce

Před zahájením tiskové konference manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros informoval přítomné žurnalisty o důvodu nepřítomnosti hlavního trenéra Dušana Uhrina, jenž byl ráno v den utkání hospitalizován s náhlým respiračním onemocněním s následnou aplikací antibiotik a nařízením týdenního klidu.

„Doufal jsem, že nás nepřítomnost hlavního trenéra i předzápasové zranění Mebrahtua stmelí, ale dostali jsme hodně laciné branky, tři jsme si skoro dali sami, a to se potom špatně dohání," řekl asistent trenéra Petr Čuhel. „Po katastrofálním úvodu, kdy jsme soupeři dovolili, aby vstřelil dva góly, jsme se sice zvedli, nastřelili břevno a snížili, ale víc se neprosadili. Do druhé půlky jsme šli s tím, že se pokusíme otočit výsledek, ale náš výkon nebyl tak dobrý, jako v první půlce a dva lehce inkasované góly rozhodly o výsledku. Dukla vyhrála zaslouženě. Nám chybí zjednodušení hry v ofenzívě, přímočarost a více střeleckých pokusů," řekl Petr Čuhel k průběhu prohraného utkání.

Trenér pražské Dukly Jaroslav Hynek zářil spokojeností: „Zápas se mi hodnotí hezky, měli jsme snový start, dali brzo dva góly, ale pod vlivem snadného vedení jsme ustoupili od toho, co jsme chtěli hrát a obdrželi gól na 2:1. Od té chvíle byla Boleslav lepší. Ve druhém poločase nás uklidnila třetí branka a po ní jsme byli přesnější, hráli to, co jsme si řekli, za což jsme byli odměnění čtvrtým gólem. Vítězství jsme si zasloužili."

Fanshop banner