Na staršího a lepšího soupeře nestačili
Klub

Na staršího a lepšího soupeře nestačili

Redakce

Po prohře s druhým týmem skupiny B české ligy mladších dorostenců se Boleslavští drží na šestém místě bodově vyrovnané tabulky.

Boleslavský tým U16 nastoupil proti favorizované Dukle, která hraje kompletně s týmem U17, a hned na pohled byl jasný rozdíl věku. Boleslavští se však věkově staršího protivníka nezalekli a velmi houževnatě mu vzdorovali. V prvním poločase donutili soupeře ke ztrátám, které však nevyužili. Navíc v poslední vteřině prvního poločasu inkasovali po špatném odkopu.
Vstup do druhého poločasu se boleslavským dorostencům nevydařil a brzy inkasovali, což zkreslilo poměr sil na hřišti a také závěrečný výsledek.

Hodnocení trenéra boleslavských dorostenců Jiřího Saňáka: „Musíme lépe trénovat, natrénovat základní kondici, abychom zvládali odběhat takto náročné konfrontace po dobu celého utkání, nikoli pouze poločas. Také jsem přesvědčen, že musíme zlepšit koncentraci v jednoduchých činnostech. Věřím, že si to všichni uvědomí a budeme příště lepší."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Šebesta - Vlk, Prajs (72. Snížek), Zima, Chládek (65. Vlček) - Roháček, Smejtek, Rulc, Novotný - Kohout (51. Pažout), Kadlec (51. Rynekr).

Fanshop banner