Brankář Aghajev hodně rozzlobil trenéra Uhrina
Klub

Brankář Aghajev hodně rozzlobil trenéra Uhrina

Redakce

Dramatické chvíle předcházely boleslavské radosti z tříbodového zisku na vítkovickém domovském hřišti ostravského Baníku. Trenér Dušan Uhrin před zápasem a jeho svěřenci v průběhu ligového duelu se museli vypořádat z absencí potrestaných hráčů a v závěru utkání navíc s vyloučením brankáře Aghajeva.

„Nechal se unést atmosférou a jsem na něho hodně nazlobený, inkasované karty byly zbytečné," neskrýval velkou rozmrzelost nad vyloučením brankáře Aghajeva boleslavský kouč Dušan Uhrin.
„Věděli jsme moc dobře, co a jak Ostrava hraje, a připravili jsme se na ni. Drželi jsme dobře střed hřiště a chodili nebezpečně za soupeřovu obranu. Dali jsme v úvodu dva góly, první z ofsajdu, druhý už platil. Druhou půli jsme trochu vypadli z našeho režimu a nepodrželi jsme balon," řekl Dušan Uhrin k průběhu utkání.
Boleslavský trenér zmínil, že měl se svými spolupracovníky hodně starostí při skládání sestavy. Den před zápasem se na tréninku zranil Hubínek a rozšířil tak již počet absentérů, když kvůli disciplinárním trestům nemohli hrát Stronati, Matějovský a Komlichenko. „Dlouho jsem přemýšlel nad sestavou, Magera už hrál stopera v pohárovém utkání, tentokrát to měl velice těžké, když měl proti sobě Baroše," poznamenal k sestavě, v níž Magera zaujal nezvyklý post stopera.

Ostravský trenér Radim Kučera byl pochopitelně z domácí ztráty bodů hodně smutný: „Potřebovali jsme tři body. A na některých hráčích bylo vidět, že je tlak z povinnosti vyhrát negativně ovlivnil. První poločas jsme prohospodařili, byla to od nás křeč a převládala bojácnost. Zcela jsme propadli. Boleslav se jednoduchými míči dostávala do šancí a jednu z nich vyřešila gólově, my v prvním poločase příležitosti neměli. Druhý poločas se odvíjel v naší režii, ale neproměnili jsme šance, největší promarnil Baroš, a proto jsme prohráli."

Fanshop banner