Šestnáctiletí podlehli favorizovanému lídru ligové tabulky
Klub

Šestnáctiletí podlehli favorizovanému lídru ligové tabulky

Redakce

Favorizovaná Sparta si touto výhrou upevnila pozici na vrcholku pořadí skupiny B české ligy mladších dorostenců, Boleslavští zůstali šestí se čtyřbodovým náskokem na sedmé Teplice.

Přestože boleslavští dorostenci vstoupili do utkání aktivně, na skóre se to neprojevilo. Při získání několika zajímavých míčů nastalé slibné situace nevyužili k lepším řešením. Když po chvíli převzala iniciativu Sparta, proměnila ji do přestávky ve dva góly, které byly z boleslavského pohledu hodně lacino inkasované.
Ve druhém poločase se hrálo podle podobných not. Sparťané dalšími dvěma góly potvrdili svůj tříbodový zisk. Boleslavští zmírnili prohru pouze jedinou proměněnou šancí, když se v 62. minutě po spolupráci se Snížkem prosadil Kohout.

Trenér boleslavských dorostenců Jiří Saňák předpokládanou prohru komentoval slovy: „Našim hráčům nelze upřít snahu, nasazení, chuť se zlepšovat, Sparta však předvedla výkon, na který jsme nestačili."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Šebesta - Vlk, Prajs, Zima (60. Rynekr), Tichý - Gracl (50. Roháček), Snížek, Rulc, Novotný (70. Chládek) - Pech, Kadlec (41. Kohout).

Gól FK MB U16: Kohout

Fanshop banner