Čeští reprezentanti z Mladé Boleslavi
Klub

Čeští reprezentanti z Mladé Boleslavi

Redakce

V první polovině listopadu je poslední letošní reprezentační přestávka v profesionálních ligách po celé Evropě a také termíny utkání reprezentačních týmů mládežnických kategorií. Z mladoboleslavských fotbalistů nominační pozvánky obdrželi Tomáš Ladra (hostuje v Pardubicích), Martin Jedlička, Matěj Chaluš (hostující v MB ze Slavie Praha) a David Pech.

Jedenadvacetiletí reprezentanti absolvují dvě kvalifikační utkání, v sobotu 11. listopadu od 15,30 hodin v Ústí nad Labem Česko U21 - San Marino U21 a v úterý 14. listopadu od 17 hodin v Kišiněvu Moldavsko U21 - Česko U21. Hlavní trenér Vítězslav Lavička do osmnáctky nominovaných zařadil Tomáše Ladru, jenž momentálně z FK Mladá Boleslav hostuje v druholigových Pardubicích, a mezi náhradníky jmenoval Ladislava Takácse, Matěje Chaluše a Martina Jedličku z FK Mladá Boleslav.
Dvacetiletí reprezentanti hrají ve švýcarském Brühlu v pondělí 13. listopadu od 18 hodin duel Švýcarsko U20 - Česko U20. Hlavní trenér Karel Krejčí do osmnáctky nominovaných zahrnul brankáře Martina Jedličku a stopera Matěje Chaluše z FK Mladá Boleslav.
Osmnáctiletí reprezentanti se ve dnech 5.-11. listopadu zúčastní mezinárodního dorosteneckého turnaje ve španělské Muricii. Hlavní trenér Jan Suchopárek do dvacítky vyvolených nepotřeboval ani jednoho z FK Mladá Boleslav, pouze mezi náhradníky zařadil Adama Provazníka.
Šestnáctiletí reprezentanti mají na programu dvě přátelská střetnutí, první ve čtvrtek 9. listopadu od 13,30 hodin v Táboře Česko U16 - Německo U16 a druhé v sobotu 11. listopadu od 11 hodin ve Vlašimi Česko U16 - Německo U16. Hlavní trenér Václav Kotal má ve dvacetičlenné nominaci Davida Pecha z FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner