Na podzim prohráli potřetí, ale poprvé doma
Klub

Na podzim prohráli potřetí, ale poprvé doma

Redakce

Po bezgólovém poločase inkasovali boleslavští šestnáctiletí dorostenci dva góly, aniž na ně odpověděli, neboť soupeře se prezentoval dobře organizovanou defenzívou.

Ve 47. minutě Boleslavští nevyužili rohový kop a soupeř vyrazil do rychlého protiútoku, který završil vedoucím gólem - 0:1. V 64. minutě Boleslavští pokazili vlastní útok a po ztrátě míče se nestihli vrátit, čehož Hradečtí využili k navýšení vedení na 0:2.

Trenér boleslavský dorostenců Petr Huf si postěžoval na mizernou produktivitu: „V utkání hraném na umělé trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu jsme nebyli vůbec efektivní v předfinální a finální fázi, vytvářeli jsme si málo střeleckých situací. Soupeř byl velmi dobře organizovaný do obranné fáze, v útočné fázi spoléhal zejména na rychlé protiútoky. Dnes jsme si s tím bohužel neporadili. Je třeba se poučit a zlepšit se díky tréninkovému procesu do dalšího utkání, ve kterém nás čeká pražská Sparta."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Lichtenberg - Roháček (77. Dohalský), Rulc (41. Rynekr), Zima, Tichý - Vlk, Snížek, Žádný, Novotný M. - Kadlec (68. Stránský), Kohout (57. Nykodým).

Rozhodčí: Machýček - Chovanec, Stejskal

Fanshop banner