V dospělé reprezentaci je Přikryl náhradníkem, v juniorském výběru jsou Jedlička a Takács
Klub

V dospělé reprezentaci je Přikryl náhradníkem, v juniorském výběru jsou Jedlička a Takács

Redakce

Po odehrání pátého kola HET ligy bude mít nejvyšší česká fotbalová soutěž přestávku kvůli plánovanému programu reprezentačních týmů. Dospělé „áčko" bude pokračovat v rozehrané kvalifikaci pro světový šampionát v roce 2018 a juniorská jedenadvacítka začne kvalifikační boje pro Euro U21 v roce 2019.

Trenér české reprezentace Karel Jarolím povolal pro nejbližší kvalifikační utkání hraná v pátek 1. září v Praze proti Německu a v pondělí 4. září v Severním Irsku tři brankáře a patnáct hráčů. Není mezi nimi ani jeden z mužstva umístěného na třetím místě od konce aktuálního ligového pořadí. Pouze mezi šestadvaceti náhradníky je jako jediný z FK Mladá Boleslav Tomáš Přikryl.

V nominaci trenéra reprezentačního týmu Česko U21 Vítězslava Lavičky jsou brankář Martin Jedlička a záložník Ladislav Takács z FK Mladá Boleslav.
Kompletní nominační listina české juniorské reprezentace U21: brankáři Martin Jedlička (Mladá Boleslav), Jindřich Staněk (České Budějovice), Jan Stejskal (Převýšov), obránci Matěj Helešic (České Budějovice), Karel Knejzlík (Liberec), David Lischka (Karviná), Aleš Matějů (Brighton), Jakub Pokorný (Ostrava), Jakub Šural (Brno), záložníci Michal Bezpalec (Dukla Praha), Václav Černý (Ajax Amsterdam), Miloš Kratochvíl (Brno), Jiří Kulhánek (Liberec), David Machalík (Slovácko), Lukáš Provod (Sokolov), Michal Sáček (Sparta), Ladislav Takács (Mladá Boleslav), Daniel Trubač (Teplice), útočníci Ondřej Mihálik (Jablonec), Matěj Pulkrab (Liberec), Tomáš Zajíc (Slovácko).
Nejbližší program týmu Česko U21
Čtvrtek 31. srpna 2017 přípravné utkání v Praze na Strahově: Česko U21 - Turecko U21
Úterý 5. září 2017 kvalifikace pro Euro U21 2019 v Jablonci: Česko U21 - Bělorusko U21

Fanshop banner