Přípravná utkání FK Mladá Boleslav U15
Klub

Přípravná utkání FK Mladá Boleslav U15

Redakce

FC Hradec Králové U15 - FK Mladá Boleslav U15 2:1 (0:1)
Hodnocení trenéra: „První poločas připomínal spíše sraz turistů než fotbal. Málo pohybu z obou stran, málo soubojů i málo vzrušení před oběma brankami. Přesto se nám povedly hezké akce - z jedné jsme dali gól, druhá skončila střelou nad a po té třetí Mašek neproměnil pokutový kop. Změna stran přinesla přeci jen více pohybu. Hrál se fotbal s mírnou převahou domácích. K naší škodě jsme inkasovali po hrubých chybách brankáře a obrany. A jelikož my jsme ve svých náznacích šancí nebyli důrazní - prohráli jsme."

SK Sigma Olomouc U15 - FK Mladá Boleslav U15 3:4 (1:3)
Hodnocení trenéra: „Zajímavé utkání - nahoru dolů se spoustou zajímavých situací před oběma brankami. Utkání jsme mohli vyhrát větším rozdílem, ale taky jsme mohli a vítězství v posledních dvou minutách přijít."

FK Mladá Boleslav U15 - FK Dukla Praha U15 6:2 (4:1)
Hodnocení trenéra: „Žákovská mužstva Dukly se většinou prezentují dobrou individuální technikou a výbornou kombinací. Nejinak tomu bylo v tomto zápase. Dukla kombinovala a my jsme se snažili vybojovat míč a následně se co nejrychleji snažit o přechod do nebezpečné situace. Ta druhá složka se nám dařila více než ta první, protože kromě vstřelených branek jsme měli dalších 8 - 9 gólových situací. Na pressu a získávání míče musíme hodně zapracovat."

Fanshop banner