V závěru jsme se sami připravili o vítězství
Klub

V závěru jsme se sami připravili o vítězství

Redakce

S remízou v utkání Karviná - Boleslav 1:1 byl spokojenější domácí trenér Jozef Weber, který svůj tým chválil za zarputilost při nepříznivě se vyvíjejícím průběhu. Boleslavského generálního sportovního manažera Dušana Uhrina pochopitelně mrzelo, že jeho svěřenci o tři body přišli těsně před koncem.

„Věděli jsme, co nás čeká, protože Karviná hraje doma dobře. Do utkání jsme šli s tím, že chceme dát branku a žádnou nedostat. Prvních pětadvacet minut jsme hráli dobře, potom jsme polevili. Druhý poločas jsme zahájili opět dobře, dali jsme branku, kterou jsme si zasloužili, ale nevydrželi jsme do konce. Ztráceli jsme míče uprostřed hřiště a připravili se tak sami o vítězství," řekl po utkání zklamaný mladoboleslavský generální sportovní manažer Dušan Uhrin.
„Nerozhodný výsledek je asi spravedlivý. Na začátku byla Boleslav lepší na míči, byla fotbalovější, protože má hráčskou kvalitu. Ve druhé půli jsme byli aktivnější, bohužel jsme inkasovali branku, ale mužstvo nerezignovalo a dokázalo vyrovnat. V utkání nás podržel dvakrát brankář Berkovec," mínil evidentně s vydřenou remízou spokojený karvinský kouč Jozef Weber.

Fanshop banner