Po zlepšeném výkonu se radovali z první letní výhry
Klub

Po zlepšeném výkonu se radovali z první letní výhry

Redakce

Ve druhém přípravném utkání prokázali boleslavští šestnáctiletí dorostenci zlepšení, které se projevilo i na výsledku. Po bezgólovém poločase zaslouženě porazili brněnské vrstevníky.

V 50. minutě po Novotného přetaženém rohovém kopu se na vzdálenější tyči hlavou prosadil Zima. Na boleslavské vedení Brněnští odpověděli po deseti minutách. V 61. minutě potrestali zaváhání boleslavského stopera Rulce vyrovnávacím gólem. V 74. minutě po spolupráci Kouhouta s Jiřím Šámalem se k zakončení dostal Nykodým a zdařile obstřelil soupeřova brankáře.

Trenér mladoboleslavských dorostenců Petr Huf k vítězství řekl: „V úvodních patnácti minutách jsme předváděli vysoký presink a v průběhu prvního poločasu si vytvořili šest velkých příležitostí, ale nevyužili je. Ve druhém poločase jsme působili unaveněji, ale od šedesáté minuty se opět více dostali do hry a měli nebezpečné příležitosti."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Lichtenberg - Vlk, Rulc, Prajs (41. Jiří Šámal), Tichý (41. Roháček) - Nykodým (60. Konyvka), Snížek (60. Václav Šámal), Šára (41. Smejtek), M. Novotný (70. Nykodým) - Kadlec (60. Kohout), Zima.

Fanshop banner