Ve čtvrtek začínáme doma třetí předkolo Evropské ligy
Klub

Ve čtvrtek začínáme doma třetí předkolo Evropské ligy

Redakce

První střetnutí s albánským protivníkem ve třetím předkole Evropského poháru FK Mladá Boleslav - KF Skënderbeu Korçë se uskuteční ve čtvrtek 27. července na mladoboleslavském Městském stadionu od 18 hodin. Odveta se hraje o týden později ve čtvrtek 3. srpna v Albánii.

Oba týmy, FK Mladá Boleslav i KF Skënderbeu Korçë, ve druhém předkole Evropské ligy přešly přes své protivníky bez prohry.
FK Mladá Boleslav porazil irský Shamrock Rovers FC venku 3:2 a v domácí odvetě 2:0. Góly dávali jen dva střelci - Tedros Golgol Mebrahtu tři a Jan Chramosta dva.
KF Skënderbeu Korçë po remíze na hřišti kazachstánského FK Kairat Almaty 1:1 domácí odvetu vyhrál 2:0. Tři góly albánského klubu nastříleli tři hráči: Nimaga, Lilaj a Plaku.

Ve čtvrtečním úvodním střetu třetího předkola Evropské ligy bude našemu soupeři chybět důležitá hráčská opora.
Osmadvacetiletý Sabien Lilaj, albánský reprezentant a kapitán mužstva KF Skënderbeu Korçë byl v odvetě druhého předkola dvakrát žlutě napomínaný a tím pádem čtvrt hodiny před koncem vyloučený, proto bude v úvodním utkání třetího předkola mimo hru kvůli disciplinárnímu trestu.

Na čtvrteční utkání třetího předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - KF Skënderbeu Korçë je jednotná cena vstupenky 150,- Kč a neplatí permanentní vstupenky vydané pro novou ligovou sezónu 2017-18. Vstupenky se prodávají v pokladně hlavního vchodu do mladoboleslavského Městského stadionu v pondělí 24.7., v úterý 25.7. i ve středu 26. 7. 2017 vždy od 13 do 16 hodin. Po předprodeji případně zbylé vstupenky bude pokladna hlavní vstupní brány Městského stadionu nabízet v den utkání od 16,30 hodin.

Fanshop banner