Dušan Uhrin: Jsme spokojení s postupem a těšíme se na dalšího soupeře
Klub

Dušan Uhrin: Jsme spokojení s postupem a těšíme se na dalšího soupeře

Redakce

Boleslavský trenér Dušan Uhrin je spokojený s postupem, i když v herním projevu svého týmu viděl nedostatky. Irský trenér Stephen Bradley litoval, že první inkasovaný gól byl smůlovatý, ale uznal kvality boleslavského mužstva.

Shamrock Rovers do odvetného utkání vstoupil s vírou, že má na postup šanci i po prohraném domácím utkání. „První inkasovaný gól byla smůla a potom, i když jsme se snažili hrát, co nejlépe, tak byla Mladá Boleslav lepší a nedovolila nám vyrovnat," řekl po druhé prohře s Mladou Boleslaví hlavní trenér Shamrock Rovers FC Stephen Bradley.

Mladá Boleslav byla lepší než Shamrock Rovers v obou zápasech a také je po zásluze vyhrála. Boleslavský generální sportovní manažer Dušan Uhrin byl samozřejmě spokojený s postupem. „Do odvety jsme se připravovali s tím, že ji chceme hned na začátku rozhodnout a povedlo se nám to. Když jsme vedli dva nula, tak po přestávce hráči zbytečně polevili a v závěru pustili soupeře do šancí. V první půli jsme hráli dobře, kontrolovali hru a vytvářeli si šance, ale mrzí mě, že máme stále ve hře výkyvy způsobené polevením hráčů. Snažíme se hrát po zemi a daří se nám to. Naše všechny šance byly z přízemních kombinací. Obrana hrála zodpovědně a důrazně, neměla to lehké, neboť shamrocká křídla s balonem umí a Shaw by v naší lize určitě patřil mezi nejlepší útočníky. Jsme všichni rádi, že jsme postoupili a těšíme se na dalšího soupeře," řekl Dušan Uhrin a připomněl, že Přikryl v každém z utkání druhého předkola byl žlutě napomínán a vykartoval se tak pro nejbližší utkání ve třetím předkole Evropské ligy. Nepříjemnou zprávou byla také zmínka, že nejistý je i zdravotní stav Chramosty, který nedohrál kvůli zranění a musí absolvovat odborné lékařské vyšetření.

Fanshop banner