V odvetě potřebujeme navázat na vydařený první zápas v Dublinu
Klub

V odvetě potřebujeme navázat na vydařený první zápas v Dublinu

Redakce

Odveta dvojzápasového souboje druhého předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - Shamrock Rovers FC se hraje ve čtvrtek 20. července 2017 od 18 hodin na Městském stadionu v Mladé Boleslavi.

V prvním střetnutí boleslavští fotbalisté na hřišti Tallaght Stadium v jihozápadním předměstí irského Dublinu vyhráli 3:2 a tímto vítězstvím se pasovali do role favorizovaného týmu pro postup do třetího předkola Evropské ligy. Boleslavští byli v prvním utkání lepší, než houževnatý irský soupeř, a výhra byla naprosto zasloužená. Pro potvrzení postupu potřebují v domácí odvetě jakýmkoliv poměrem vyhrát, stačí jim i jakákoliv remíza a dokonce i prohry 0:1 a 1:2. Pokud by však prohráli o dva góly, či o jeden a při tom inkasovali více než tři góly, z postupu by se radoval Shamrock Rovers FC.
„Uděláme maximum pro postup," zní hráčkou kabinou FK Mladá Boleslav. „Soupeř má kvalitu a je velmi nebezpečný, o tom jsme se přesvědčili v prvním zápase, k odvetě musíme přistoupit velmi zodpovědně a soustředně," apeluje generální sportovní manažer Dušan Uhrin.
Je zřejmé, že k naplnění postupového cíle hráčům pomůže divácká podpora, která by se měla přinejmenším vyrovnat té, jakou zažili na dublinském Tallaght Stadium, ale tentokrát pochopitelně v boleslavský prospěch. Přijďte a co nejhlasitěji fanděte: „Bolka do toho!"
Předprodej vstupenek na odvetné čtvrteční utkání druhého předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - Shamrock Rovers FC zajišťuje klubový fanshop v suterénu jižní tribuny fotbalové arény mladoboleslavského městského stadionu v úterý a ve středu (18. a 19. 7. 2017) vždy od 13 do 16 hodin. Vstupenky neprodané v předprodeji bude nabízet bezprostředně před utkáním pokladna v hlavní vstupní bráně Městského stadionu.

Fanshop banner