Na zcela nových fotografiích to boleslavským fotbalistům sluší
Klub

Na zcela nových fotografiích to boleslavským fotbalistům sluší

Redakce

Ve sněhobílých dresech zdobených logy hlavních sponzorů a partnerů FK Mladá Boleslav se hráči fotografovali pro oficiální obrazové prezentace celého týmu i jednotlivců v nové podzimní sezóně 2017. Na týmové fotografii s nimi jsou samozřejmě i členové servisního týmu a šéfové fotbalového klubu, kterým to sluší neméně tak, jako fotbalistům.

Fotografování se uskutečnilo po pondělním poledni 17. července na hrací ploše hlavní fotbalové arény a také v interiéru klubové posilovny. Zúčastnili se všichni hráči, s nimiž trenéři počítají pro podzimní ligová i pohárová utkání.
Týmová fotografie poslouží k oficiální prezentaci mužstva FK Mladá Boleslav pro klubový web i různé tiskové materiály v rámci tuzemské ligy, českého poháru i evropského poháru. Podobizny jednotlivých fotbalistů klub použije například k výrobě nových hráčských kartiček žádaných mezi fanoušky, pro rozličné požadavky redakcí novin a časopisů, k dynamické vizualizaci při představování sestavy na reklamní obrazovce v domácí fotbalové aréně a k řadě dalších příležitostných obrazových prezentací. Spolu s klubovým fotografem si potřebný obrazový archiv obohacoval i fotograf ČTK.

Fanshop banner