Juniorům se v přípravě daří
Klub

Juniorům se v přípravě daří

Redakce

Také druhé utkání letního přípravného období sehráli boleslavští junioři ve výborné formě a k jasnému vítězství přispěla pětice hráčů z prvoligového kádru, která se nevešla do Uhrinovy nominace pro první duel druhého předkola Evropské ligy hraného v irském Dublinu.

Trenéři boleslavského a jabloneckého družstva se pro zdůraznění přípravného charakteru dohodli na formátu utkání hraného na třetiny (3x35 minut), tudíž s dvěma přestávkami. Z boleslavské strany byla fotbalově nejpovedenější druhá třetina, která i byla gólově nejbohatší.
Skóre otevřel ve 20. minutě Klobása po spolupráci s Levinem a úvodní třetina tak skončila nejtěsnějším boleslavským vedením. Ve druhé třetině padly čtyři góly. V 52. minutě skóroval Ladra po Klobásově přihrávce, který přidal třetí gól o dvě minuty později po Křapkově nahrávce. V 65. minutě Klobása zkompletoval hattrick v tomto utkání, když ke třetímu gólu mu pomohl Klíma, jenž v 70 minutě gólově zužitkoval Kerestešův centr. V závěrečné třetině povedeného přípravného duelu již gól nepadl.
„Hráči kádru prvoligového mužstva Klobása, Ladra, Křapka, Levin a Keresteš přispěli svou kvalitou k jednoznačnému vítězství," pochvaloval si po utkání trenér FK Mladá Boleslav U21 Milan Pechanec.

Sestava FK Mladá Boleslav U21 v 1. třetině utkání: Truksa - Zabilanský, Křapka, Kopa, Keresteš - Ladra, Levin, Koubský, Novák - Klobása, Dohnalík.
Sestava FK Mladá Boleslav U21 ve 2. třetině utkání: Truksa - Krčmář, Křapka, Klíma, Keresteš - Ladra, Levin, Komárek, Rudzan - Klobása, Vejr.
Sestava FK Mladá Boleslav U21 ve 3. třetině utkání: Truksa - Zabilanský, Kopa, Klíma, Rudzan - Košek, Kühnel, Kateřiňák, Procházka - Dohnalík, Vejr

Góly: 20., 54. a 65. Klobása, 52. Ladra, 70. Klíma.

Fanshop banner