Tým je na evropskou bitvu připravený a natěšený
Klub

Tým je na evropskou bitvu připravený a natěšený

Redakce

Tallaght Stadium v jihozápadní části Dublinu nepůsobí zlověstným dojmem nedobytného hradu protivníka pověstného důrazem a nesmlouvavostí. Domácí hřiště čtvrtého týmu irské ligy Shamrock Rovers dobráckou atmosférou ale možná klame. Boleslavští fotbalisté se o tom přesvědčí ve čtvrtečním podvečeru.

Zatím si dobře připravený trávník hrací plochy sevřené pouze dvěma tribunami podle delších stran otestovali při hodinovém tréninku ve středečním pozdním odpoledni. Především pilovali kombinaci a střelbu, to budou pravděpodobně ty nejdůležitější páky k přemožení houževnatého protivníka. „Přijeli jsme zvítězit," prohlásil na předzápasové tiskové konferenci v útrobách dublinského Tallaght Stadium generální sportovní manažer FK Mladá Boleslav Dušan Uhrin a dodal, že se těší na zajímavý souboj, ve kterém bude potřeba, aby se jeho tým prosadil střelecky. Za dobrý výsledek bude považovat jen výhru. „Musíme dělat všechno pro co nejlepší výsledek a za týden zvládnout doma odvetu. Kdybychom nepostoupili, bylo by to pro mě velké zklamání." Dušan Uhrin zdůraznil, že hráči jsou zdraví a natěšení.
Z mladoboleslavských fotbalistů mezi novináře přišel velezkušený Marek Matějovský. Nejprve stručně charakterizoval soupeře slovy: „Jsou to hodně ostří hoši a mají šikovné křídelní hráče." Ovšem o síle týmu, který na dublinský trávník přivede s kapitánskou páskou, ani trochu nepochybuje: „Kádr máme dostatečně kvalitní a sebevědomý. Věřím, že jsme dobře připravení a v zápase to prokážeme."
Úvodní duel druhého předkola Evropské ligy Shamrock Rovers FC - FK Mladá Boleslav začne ve čtvrtek 13. července 2017 ve 20 hodin místního, což znamená ve 21 hodin středoevropského času. O možnosti live-streamu se zástupci Shamrock Rovers FC neustále představitelé mladoboleslavského klubu jednají a není vyloučené, že se o podmínkách domluví bezprostředně před výkopem. V každém případě průběh utkání můžou příznivci mladoboleslavského fotbalu sledovat v on-line reportáži na tomto klubovém webu.

Fanshop banner