Boleslavští fotbalisté odletěli do Irska
Klub

Boleslavští fotbalisté odletěli do Irska

Redakce

Za dvě hodiny čistého a klidného letu se výprava hráčů, trenérů, vedení klubu i příznivců FK Mladá Boleslav přenesla na křídlech boeingu z Prahy do Dublinu, místa startu mladoboleslavských fotbalistů do druhého předkola Evropské ligy ročníku 2017-18.

Do Irska se fotbalová výprava z Mladé Boleslavi vypravila ve středečním dopoledni 12. července 2017. Z pražské Ruzyně odletěla v 10 hodin, v Dublinu přistála v 11 hodin místního času, neboť v Irsku je o hodinu méně, než v Česku. Z dublinského letiště přesun autobusem do hotelu Maldron trval sotva půlhodinku. A z hotelu na Tallaght Stadium, dějiště čtvrtečního duelu Shamrock Rovers FC - FK Mladá Boleslav, to je přes ulici co by kamenem dohodil.
Ve středečním podvečeru mladoboleslavští fotbalisté absolvují na trávníku dublinského Tallaght Stadium trénink. A ve čtvrtek 13. července ve 20 hodin místního, ovšem 21 hodin středoevropského času, nastoupí do utkání proti irskému legendárnímu klubu (rok založení 1901) Shamrock Rovers. Po jeho skončení se bez velkého otálení tým i s doprovodem a fanoušky přesune autobusy na letiště, aby v brzkém pátečním ránu byli všichni zpět v Česku.

Fanshop banner