Junioři úvodní týden přípravy trénovali v Mladé Boleslavi a ve Špindlerově Mlýně
Klub

Junioři úvodní týden přípravy trénovali v Mladé Boleslavi a ve Špindlerově Mlýně

Redakce

Junioři FK Mladá Boleslav U21 začali letní přípravu podle plánu v pondělí 3. července 2017 v domácím prostředí mladoboleslavského Městského stadionu a pokračovali kondičním soustředění v krkonošském Špindlerově Mlýně.

„Ve Sporthotelu Švýcarská bouda ve Špidlerově Mlýně jsme našli výborné podmínky," pochvaloval si hlavní trenér juniorského družstva Milan Pechanec, jenž po zisku juniorského titulu v ročníku 2016-17 začal v červenci pracovat s výrazně pozměněným kádrem. Z předchozího soutěžního ročníku zůstali jen brankář Filip Truksa a hráči Jan Zabilanský, Lukáš Kühnel, Dominik Košek, Radek Kopa, Michal Dohnalík, Lukáš Glöckner, Matěj Schnendt. Z dorosteneckého družstva U19 do juniorky U21 přešli David Krčmář, Patrik Procházka, Jakub Klíma, David Komárek, Erik Koubský, Daniel Novák, Dominik Machů, Vítek Vejr, Ondřej Rudzan. Na soustředění s juniorským týmem byli také Jiří Kateřiňák a Miljan Vukadinovič uvolnění z prvoligového kádru a vyhlížejí svá nová angažmá.
Krkonošské soustředění juniorka ukončila první letním přípravným utkáním na hřišti v Dlouhé Lhotě FK Mladá Boleslav U21 - FC Hradec Králové U21 4:2.

Program další přípravných utkání:
Středa 12. července od 17 hodin Akademie: FK Mladá Boleslav U21 - FK Jablonec U21
Středa 19. července od 18 hodin FK Čechie Vykáň - FK Mladá Boleslav U21
Sobota 22. července od 11 hodin FK Mladá Boleslav U21 - FK Jiskra Mšeno

Fanshop banner