Na Slavii jsou vstupenky vyprodané, před utkáním se prodávat nebudou
Klub

Na Slavii jsou vstupenky vyprodané, před utkáním se prodávat nebudou

Redakce

Na utkání 29. kola české ePojisteni.cz ligy FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha, které se hraje v sobotu 20. května 2017 od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, jsou již všechny vstupenky vyprodané a to znamená, že původně avizovaný prodej bezprostředně před utkáním v pokladnách vstupní brány se neuskuteční.

Pořadatel ligového utkání FK Mladá Boleslav v distribuci vstupenek prioritně uspokojil fanoušky obou klubů a všechny své partnery. V platnosti jsou samozřejmě sezónní permanentky.
Rozhodnutí o ukončení prodeje vstupenek bezprostředně před utkáním potvrdili účastníci bezpečnostní porady, které se v úterním dopoledni 16. května zúčastnili představitelé Policie České republiky, Městské policie Mladé Boleslavi, Hasičského záchranného sboru z Mladé Boleslavi, pořadatelského štábu FK Mladá Boleslav a bezpečnostní agentury trvale spolupracující s mladoboleslavským fotbalovým klubem.
Zároveň platí již dřívější výzva pro všechny držitele platných vstupenek, aby se z domova na sobotní fotbal vypravili v dostatečném časovém předstihu, neboť ligový duel FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha je z bezpečnostních hledisek považovaný za velmi rizikovou akci a při důkladných prohlídkách u vstupů do areálu mladoboleslavského Městského stadionu se můžou tvořit fronty.
Městská policie upozorňuje na zákaz parkování v Jiráskově ulici dne 20. května od osmé hodiny ranní. Případné prohřešky majitelů vozidel bude řešit Městská policie odtahem vozu.

Fanshop banner