Boleslavští ve Vršovicích přišli o dva body
Klub

Boleslavští ve Vršovicích přišli o dva body

Redakce

Boleslavský lídr Juniorské ligy remizoval na hřišti šestých Bohemians a ztratil tak dva body v utkání oboustranně postrádajícím ofenzivní snahu, ačkoliv v obou týmech bylo několik hráčů z prvoligovými zkušenostmi.

V prvním poločase se brankáři Dařina i Diviš ocitali většinu času v roli pasivních diváků, neboť protihráči se do koncovky nehrnuli. Hrálo se většinou ve středu hřiště. Vzácnou výjimkou byla ve 26. minutě Kerestešova akce z levé strany, v jejímž finále si Dařina poradil s nebezpečnou hlavičkou.

Po změně stran se obraz hry moc nezměnil. Teprve v 67. minutě se vršovický brankář Dařina zapotil při likvidaci střely na konci boleslavské akce a v následující minutě měl štěstí při Bojdou rozehraném trestném kopu, kdy se nikdo z trojice boleslavských fotbalistů neprosadil v koncovce. V 70. minutě vršovický útok vyvrcholil nedůraznou střelou do náruče pozorného boleslavského brankáře Diviše. Závěrečné minuty většinou nezáživné hry rozdrobila střídání a nebylo divu, že zápas skončil bezgólovou plichtou.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Diviš - Kysela (64. Zabilanský), Kopa, Takács, Keresteš (46. Malpon) - Albina (87. Košek), Kühnel, Valenta, Vodháněl (84. Dohnalík) - Bojda (46. Kořínek), Chramosta.

Sestava Bohemians Praha 1905 U21: Dařina - Nitrianský, Brak, Buchta, Vacík - Bernardo (84. Fotr), Hubínek, Blecha, Vaníček (73. Věchtík) - Artemuk (64. Mitrovič), Kostka.

ŽK: Dařina, Bernardo - Kopa, Kysela, Albina

Rozhodčí: Černý - Koval, Petřík

Diváků: 150

Fanshop banner