Důležitý byl postup a ten jsme zvládli
Klub

Důležitý byl postup a ten jsme zvládli

Redakce

Boleslavský trenér Martin Svědík i přes výhrady k hernímu projevu svého týmu měl z postupu do semifinále českého poháru upřímnou radost stejně jako všichni hráči, spolupracovníci z realizačního týmu i uznalí fandové.

„V prvním poločase jsme byli nepřesní a zbrklí. Chtěli jsme rozhodnout v normální hrací době, ale nepovedlo se nám to, i když jsme šli do vedení, o které jsme přišli nedůsledností v obsazování hráčů a prostoru. V prodloužení jsme byli silnější na míči, ale nebyli přesní ve finální přihrávce či koncovce. Jsem rád, že jsme zvládli loterii penaltového rozstřelu a že jsme postoupili," pravil spokojený Martin Svědík a ještě jednou zdůraznil: „Důležitý je postup."
Trenér Bohemians Miroslav Koubek měl ve svém projevu hodně daleko k poraženecké náladě: „Bylo to kvalitní utkání a dobrá reklama na český pohár. Favoritovi jsme byli velmi zdatným soupeřem a mohli i vyhrát. Po dramatické bitvě mužstva, které hraje o záchranu v lize, s mužstvem, které hraje o evropské poháry, cítím hrdost."

Fanshop banner