Jarolím dodatečně do reprezentace nominoval boleslavské Mareše a Přikryla
Klub

Jarolím dodatečně do reprezentace nominoval boleslavské Mareše a Přikryla

Redakce

Boleslavští fotbalisté Petr Mareš a Tomáš Přikryl obdrželi dodatečně nominační pozvánku od trenéra českého národního mužstva Karla Jarolíma. Z původní nominace vypadl zraněný Patrik Schick.

Šestadvacetiletý Petr Mareš je slávistickým odchovancem a za FK Mladá Boleslav hraje od září 2016 po přestupu z FC Hradec Králové. Premiéru v dospělé reprezentaci si odbyl v loňském roce, kdy odehrál poločas v listopadovém přátelském střetnutí Česko - Dánsko. Před tím reprezentační dres oblékl sedmnáctkrát v dorosteneckých výběrech - dvakrát za U19, jednou za U18, pětkrát za U17 a devětkrát za U16.
Čtyřiadvacetiletý Tomáš Přikryl je olomouckým odchovancem a za FK Mladá Boleslav hraje od počátku kalendářního roku 2016 po přestupu z AC Sparta Praha. Za dospělou reprezentaci ještě nehrál, má však na svém kontě sedmdesát startů v reprezentačních týmech pěti věkových kategorií - čtrnáctkrát za U21, třiadvacetkrát za U19, osmkrát za U18, šestnáctkrát za U17 a devětkrát za U16. Na dorosteneckém mistrovství Evropy v roce 2011 s družstvem Česko U19 získal stříbrnou medaili.

Březnový program dospělé reprezentace Česka:
Středa 22. března od 18 hodin přátelsky v Ústí nad Labem: Česko - Litva
Neděle 26. března od 18 hodin kvalifikace pro MS 2018: San Marino - Česko

Fanshop banner