Boleslavský trenér Svědík byl zklamaný, ale bod z Karviné přijal
Klub

Boleslavský trenér Svědík byl zklamaný, ale bod z Karviné přijal

Redakce

Trenér Martin Svědík se v prvním utkání na lavičce FK Mladá Boleslav výhry nedočkal a podle vlastních slov jeden bod za remízu přijal, neboť ligová bitva s Karvinou se pro jeho tým nevyvíjela dobře.

„Nevstoupili jsme do zápasu špatně, ale soupeři jsme sami nabízeli šance vlastními chybami a vlili do jeho počínání sebevědomí. Prohrávali jsme osobní souboje ve středu hřiště, nezachytávali odražené míče a dostávali se tak pod tlak. Jenom díky Šedovi jsme první poločas neprohráli. Po přestávce jsme měli pasáže, kdy jsme měli více ze hry, ale Karviná neustále hrozila. Cením si jen toho, že jsme dokázali na inkasovaný gól reagovat a srovnali nepříznivě se vyvíjející skóre. Jeli jsme do Karviné vyhrát, ale podle vývoje zápasu jsem za bod rád," řekl Martin Svědík novinářům. Na závěr svého vystoupení pochválil brankáře Šedu za výborný výkon.
Karvinský kouč Jozef Weber nad remízou moc nejásal: „Jsem spokojený s hrou a nespokojený s výsledkem. První zápas po zimní přípravě byl plný očekávání, vstup do něho se nám povedl, měli jsme převahu, byli agresivnější, bohužel jsme branku z toho nedali. A když jsme ve druhém poločase skórovali, tak v euforii ze vstřelené branky jsme o vedení brzo přišli. Takový už je fotbal. Utkání nám ukázalo, že máme na čem stavět. Byl jsem překvapený z naší herní převahy, ale viděli jsme Boleslav na záznamu z utkání v Dunajské Stredě a dobře jsme se na ni připravili."

Fanshop banner