Boleslavský útočník David Pech v české reprezentaci patnáctiletých
Klub

Boleslavský útočník David Pech v české reprezentaci patnáctiletých

Redakce

Trenér družstva Česko U15 Petr Janoušek nominoval pro reprezentační akci ve dnech 25.2.-2.3. 2017 osmnáct hráčů a jmenoval dalších dvaadvacet náhradníků. Mezi nominovanými pro dva zápasy v Maďarsku je mladoboleslavský David Pech a náhradníky jsou Martin Rulc a Michal Snížek, oba také z FK Mladá Boleslav.

Program přátelských mezistátních utkání
Úterý 28. února od 14,30 hodin v maďarském Telki: Maďarsko U15 - Česko U15
Čtvrtek 2. března od 11 hodin v maďarském Telki: Maďarsko U15 - Česko U15

Nominace do družstva Česko U15 pro přátelská mezistátní utkání v Maďarsku: brankáři Ondřej Matějka (Bohemians Praha 1905), Adam Smejkal (FC Zbrojovka Brno), obránci Robert Klepáček (FK Teplice), David Krajinský (AC Sparta Praha), Jakub Leder (FK Teplice), Javier Neruda (FK Dukla Praha), záložníci Martin Douděra (SK Slavia Praha), Filip Gedeon (FK Teplice), Lukáš Hroník (SK Slavia Praha), Josef Koželuh (FC Viktoria Plzeň), David Pravda (SK Dynamo České Budějovice), Štěpán Starý (SK Slavia Praha), Martin Šimek (FC Viktoria Plzeň), útočníci Adam Hložek (AC Sparta Praha), David Pech (FK Mladá Boleslav), Václav Sejk (FK Teplice), Antonín Svoboda (FC Zbrojovka Brno), Lukáš Vorlický (FC Zbrojovka Brno). Hlavní trenér Petr Janoušek, asistenti Martin Janás, Michal Vojtíšek a Jan Stejskal.
Pro mladoboleslavského útočníka Davida Pecha je nominace dárkem k patnáctým narozeninám, které oslaví tři dny před reprezentačním srazem. Mezi dvaadvaceti náhradníky jsou také mladoboleslavští obránce Martin Rulc, který oslavil patnácté narozeniny v letošním lednu, a záložník Michal Snížek, kterému bude patnáct v polovině letošního dubna.

Fanshop banner