Junioři počtvrté v řadě prohráli, protože Vodháněl zahodil penaltu
Klub

Junioři počtvrté v řadě prohráli, protože Vodháněl zahodil penaltu

Redakce

Boleslavským juniorům se nedaří pobuzení ze zimního spánku, neboť z pěti dosud odehraných přípravných duelů jen ten první vyhráli a další čtyři prohráli. Přestože po podzimu jsou na čele Juniorské ligy, tak v únorovém přípravném duelu nestačili na jablonecké vrstevníky, kteří jsou v ligové tabulce jedenáctí s polovinou nastřílených gólů, než dali Boleslavští.

V prvním poločase bylo na mladoboleslavské umělé trávě aktivnější jablonecké družstvo, což jeho hráči také vyjádřili střelecky.
Již v 7. minutě pronikl z levé strany do boleslavského pokutového území jablonecký útočník a tvrdou ranou prostřelil brankáře Bartáka - 0:1.
Ve 28. minutě přidal Jablonec druhý gól, když si při rohovém kopu boleslavská obrana neporadila s dobrým náběhem a důraznou hlavičkou protihráče 0:2.

Ve zbývajících minutách prvního poločasu sice Boleslavští vystupňovali svoji ofenzivní aktivitu, ale do přestávky na nepříznivém skóre nic nezměnili.

Druhý poločas vyzněl o poznání lépe pro boleslavský tým. Bohužel nepříznivou ztrátu z prvního poločasu nedohnal.
V 67. minutě Frömmel individuální průnik zakončil dobře umístěnou střelou - 1:2.
Vyrovnání měl na kopačce Vodháněl, ale v 55. minutě neproměnil pokutový kop. Boleslavští tak po prohrách s třetiligovým Vltavínem, krajským Mšenem a divizní Čáslaví podlehli i jabloneckým juniorům.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Barták - Zabilanský (60. Frömmel), Glöckner, Král, Kopa (46. Malý) - Dohnalík, (46. Kühnel), Travys Albina, Edving Malpon, Vodháněl, Novotný (46. Kořínek) - Bojda (75. Dohnalík).

Gól FK MB U21: 67. Frömmel

Fanshop banner