Boleslavští fotbalisté Křapka, Kalabiška a další na hostování v jiných klubech
Klub

Boleslavští fotbalisté Křapka, Kalabiška a další na hostování v jiných klubech

Redakce

Obránce Antonín Křapka se vrátil z hostování ve vršovických Bohemians, aby po měsíční přípravě v Mladé Boleslavi zamířil na hostování do Pardubic. V průběhu letošního ledna odešel útočník Jan Kalabiška na hostování do Karviné. Mladoboleslavský klub má na hostováních v různých klubech i další hráče.

Třiadvacetiletý obránce Antonín Křapka, jenž byl členem mistrovských družstev FK Mladá Boleslav U19 v roce 2013 i FK Mladá Boleslav U21 v roce 2015 má za sebou osm utkání v nejvyšší tuzemské lize za FK Mladá Boleslav a jedno za vršovické Bohemians, kde byl na hostování v loňském podzimu. Před tím půl roku hostoval v druholigovém Ústí nad Labem a letošní jaro bude hostovat v druholigovém FK Pardubice.
Třicetiletý ofenzivní hráč Jan Kalabiška přišel do FK Mladá Boleslav před rokem s pověstí nejlepšího kanonýra slovenské ligy 2014-15, ale ve třiadvaceti mistrácích dal v mladoboleslavském dresu pouze jeden ligový gól. V průběhu letošního ledna odešel do MFK Karviná, s jejímž vedením se dohodl na hostování do 30. června 2017 s případnou opcí na přestup.
Obránce Martin Toml, kterému bude na konci března dvacet let, ukončil v MFK Karviná hostování a přešel do druholigového MAS Táborsko, kde je dohodnutý zatím na půlročním hostování.
Čerstvě pětadvacetiletý stoper Roman Polom hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové. V letošním dubnu dvacetiletý útočník Tomáš Ladra je platným hráčem druholigového týmu a finalisty letošní Tipsport ligy FK Pardubice, kam odešel v loňském létě na roční hostování s platností do konce letošního června.
Jedenadvacetiletý středopolař Jiří Kateřiňák bude nadále hostovat v druholigovém mužstvu FK Ústí nad Labem.
Ofenzivní záložník Josef Eliáš, kterému bude v únoru třiadvacet let, zůstává do června na hostování v druholigovém klubu FK Viktoria Žižkov.
Jedenadvacetiletý stoper Adam Pajer odešel na půlroční hostování do slovenského klubu FK Senica.

Fanshop banner