Boleslavští odjeli trénovat do Rakouska
Klub

Boleslavští odjeli trénovat do Rakouska

Redakce

V pondělí 30. ledna odcestovali fotbalisté FK Mladá Boleslav do Rakouska na týdenní soustředění, kde budou trénovat a v jehož rámci sehrají tři přípravná utkání se zahraničními soupeři na hřištích s přírodní trávou v Rakousku, Maďarsku a Slovensku. Hlavní trenér Martin Svědík nominoval tři brankáře a dvaadvacet hráčů.

Na soustředění do Rakouska, které potrvá od 30. ledna do 7. února 2017 odcestovali brankáři Jakub Diviš, Jan Šeda, Luděk Vejmola, obránci Douglas Da Silva, Lukáš Pauschek, Jiří Fleišman, Lukáš Hůlka, Pavel Čmovš, Jan Kysela, Miroslav Keresteš, defenzivní záložníci Tomáš Fabián, Adam Jánoš, Ladislav Takács, Petr Mareš, ofenzivní hráči Jiří Valenta, Marek Matějovský, Miljan Vukadinovič, Tomáš Přikryl, Vladislav Levin, útočníci Jan Chramosta, Lukáš Magera, Jakub Nečas, Lukáš Železník, Golgol Mebrahtu. Nejčerstvější člen mladoboleslavského hráčského kádru stoper Patrizio Stronati za týmem odcestuje až po absolvování pondělních zdravotních testů v doprovodu vedoucího mužstva Vladimíra Rosenbergera. Doma zůstal Stanislav Klobása, který bude po nemoci plnit individuální tréninkový plán.
Do fotbalové výpravy samozřejmě patří i osmičlenný realizační tým, který tvoří hlavní trenér Martin Svědík, asistenti Jiří Saňák, Martin Třasák, Jiří Malík, fyzioterapeut Václav Kubíček, masér Jan Skoupý, lékař MUDr Lukáš Hartmann a kustod Václav Štěpán.
Autobus přeplněný až po střechu zavazadly a obsazený fotbalisty vyrazil v časném pondělním mrazivém ránu v 7 hodin z Mladé Boleslavi přes Prahu do rakouského Vösendorfu nedaleko Vídně, kde najdou přechodný domov v hotelu Pyramide s patřičným wellness a fitness zázemím.

Plánovaný herní program rakouského soustředění
Středa 1. února od 13,30 hodin v rakouském Steinbrunnu: FC Spartak Trnava - FK Mladá Boleslav
Pátek 3. února od 14,30 hodin v maďarském Lipotu: FC Vasas Budapest - FK Mladá Boleslav
Úterý 7. února od 13 hodin v Dunajské Strede: FC DAC 1904 Dunajská Streda - FK Mladá Boleslav
Úterý 7. února po utkání v Dunajské Strede návrat ze soustředění do Mladé Boleslavi

Fanshop banner