Promarněný první poločas po přestávce nenapravili
Klub

Promarněný první poločas po přestávce nenapravili

Redakce

Boleslavští junioři se za svými soupeři v druhé polovině ledna vydali na cesty. Po prohraném utkání s třetiligovým protivníkem v pražských Satalicích cestují k dalšímu přípravnému duelu do Břízek u Jablonce nad Nisou, kde se poměří se současným lídrem severočeského přeboru.

První poločas Boleslavští nezvládli a nechali se zaskočit mužstvem, o jehož kvalitě vypovídá, že po podzimním programu České fotbalové ligy má třetí nejproduktivnější ofenzívu z osmnácti účastníků. „Naivními chybami a nedůsledností v obranné činnosti jsme soupeři dovolili vstřelit čtyři góly a to bylo příliš mnoho na to, abychom pomýšleli na příznivý výsledek," zlobil se trenér FK Mladá Boleslav U21 Milan Pechanec.
Ve druhém poločase se sice boleslavská hra zlepšila, ale gólově se prosadili pouze jednou Vodhánělem.

Třetím herním testem letošního zimního přípravného období bude přípravný duel na hřišti s umělou trávou v Břízkách u Jablonce nad Nisou v sobotu 28. ledna od 11 hodin: FK Jiskra Mšeno - FK Mladá Boleslav U21.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Mikulec - Malý, Glöckner, Kopa - Zabilanský (46. Novotný), Pajer (67. Zabilanský), Kühnel, Travys Albina, Vodháněl - Bojda (67. Dohnalík), Dohnalík (46. Košek).
Gól FK MB U21
: Vodháněl

Fanshop banner