Junioři začali vítězně
Klub

Junioři začali vítězně

Redakce

První přípravné utkání proti účastníkovi středočeského přeboru boleslavští junioři zvládli vítězně, i když první poločas prohráli. Střelecký hlad po vánoční pauze prokázal Bojda, jenž dal dva góly.

Po celé utkání měli Boleslavští více ze hry a dostávali se do zakončení častěji než soupeř, jenž ze třetího místa středočeského přeboru má ambice postoupit na jaře do divize. První vykáňská střela na boleslavskou branku byla gólová a těsné vedení hosté udrželi až do přestávky.
Do druhého poločasu nastoupili boleslavští junioři s velkým odhodláním otočit vývoj zápasu, což se jim podařilo. Nejprve v 50. minutě Bojda vyrovnal a v 62. minutě Pajer proměněním pokutového kopu dokonal vytoužený obrat ve skóre. V 73. minutě se podruhé v tomto utkání střelecky prosadil Bojda. Přestože Vykáň v 82. minutě snížila na rozdíl jediného gólu, tak Boleslavští dotáhli zápas do zaslouženého vítězství.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Roudnický (46. Mikulec) - Malý, Pajer, Kořínek - Novotný, Machů (46. Procházka), Kühnel, Košek, Zabilanský - Bojda, Dohnalík.

Góly FK MB U21: 50. a 73. Bojda, 62. Pajer (z pokutového kopu)

Fanshop banner