Slavia byla lepší, uznal boleslavský kouč Kalvoda
Klub

Slavia byla lepší, uznal boleslavský kouč Kalvoda

Redakce

Podle boleslavského trenéra Leoše Kalvody boleslavský tým ve vršovické Eden Aréně prohrál se soupeřem, který byl lepší, což byl zásadní rozdíl od předchozích smolných průběhů ligových duelů s Brnem, Zlínem či v Jihlavě.

Boleslavský trenér Leoš Kalvoda označil výhru Slavia za zaslouženou: „Sportovně přiznávám, že Slavia byla lepší a zaslouženě vyhrála, její hráči byli důraznější, prohrávali jsme každý osobní souboj a přihrávkami za naši obranu nás hodně školila, přestože jsme se na tento styl její hry připravovali. Ze začátku utkání jsme přečkali soupeřův nápor a při přerušení hry kvůli výpadku umělého osvětlení jsem doufal, že nám pauza pomůže, ale pomohla naopak Slavii, která hned po návratu na hřiště skórovala." K Matějovského vyloučení se odmítl vyjadřovat, dokud neuvidí na videu, o jaké fauly šlo, zda o úmyslné, či nešťastné. Pochválil brankáře Diviše, který zabránil výraznější porážce, než bylo konečné skóre 1:2.
Slávistický trenér Jaroslav Šilhavý byl samozřejmě hodně spokojený: „Poslední domácí utkání se mi hodnotí dobře. Podali jsme velmi dobrý výkon, který znamenal tři body, i když jsme si závěr zbytečně zkomplikovali. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, vytvářeli si šance a ne všechny proměňovali. Závěr byl zbytečně nervózní, když Boleslav snížila na jednu branku a přečkali i její poslední šanci při rohu, na který se vydal i soupeřův brankář. Vyhráli jsme zaslouženě."

Fanshop banner