Benátecký starosta Král a podnikatel Šimáně ve fotbalové Síni slávy
Klub

Benátecký starosta Král a podnikatel Šimáně ve fotbalové Síni slávy

Redakce

Jaroslav Král a Jiří Šimáně jsou novými členy Síně slávy FK Mladá Boleslav, kam byli veřejně uvedeni v sobotu 19. listopadu 2016 před výkopem utkání 14. kola české ePojisteni.cz ligy FK Mladá Boleslav - FC Viktoria Plzeň.

Jaroslav Král je dlouholetým starostou města Benátky nad Jizerou a členem zastupitelstva středočeského krajského hejtmanství. Jiří Šimáně je známý český podnikatel, zakladatel a spolumajitel Unimex Group a.s., jenž se podílel na stabilizaci FK Mladá Boleslav v tuzemské elitní fotbalové společnosti. Oba jsou známí vstřícným vztahem ke sportovnímu dění a boleslavskému fotbalu především. Jaroslav Král a Jiří Šimáně převzali certifikáty ztvrzující jejich členství v Síni slávy FK Mladá Boleslav od prezidenta klubu Josefa Dufka a člena představenstva fotbalového klubu Aleše Juranky.
Aktuální sestava Síně slávy FK Mladá Boleslav v abecedním pořadí: Josef Donát, Jiří Holakovský, Radim Holub, Jaroslav Král, Marek Matějovský, Miroslav Miller, Luboš Pecka, Tomáš Sedláček, Jiří Šimáně.

Fanshop banner