Za reprezentaci dvacetiletých skóroval Takács
Klub

Za reprezentaci dvacetiletých skóroval Takács

Redakce

V listopadových přátelských zápasech českých juniorských reprezentací hráli mladoboleslavští fotbalisté. V Portugalsku za Česko U21 nastoupili Vejmola, Hůlka a Klobása, ve Španělsku proti Irům a Norům za Česko U20 se uplatnili Takács a Ladra.

Utkáním v portugalském Setúbalu zahájila česká Lvíčata přípravu na evropský šampionát U21, který se koná v červnu 2017 v Polsku a kam se česká jedenadvacítka letos probojovala vítězstvím své kvalifikační skupiny. V pátek 11. listopadu 2016 v duelu Portugalsko U21 - Česko U21 3:1 dostali příležitost i boleslavští Vejmola, Hůlka a Klobása v rozestavení: Zima (35. Vejmola) - Matějů (62. Holzer), Lüftner, Simič (46. Hůlka), Havel - Mašek (46. Hašek), Souček - Trávník - Klobása (62. Tetour), Juliš (46. Chorý), Havlík.

Na mezinárodním turnaji ve španělské La Manze česká reprezentace dvacetiletých v sestavě s boleslavskými Takácsem a Ladrou (momentálně hostuje v druholigových Pardubicích) sehrála dva zápasy s rozdílnou úspěšností. V sobotu 12. listopadu porazila Irsko U20 2:1 (góly ČR Macek, Takács) v sestavě: Nemrava - Šural, Bezpalec, Takács, Holík (Helešic) - Hykel (Ladra), Štěpánek (Kulhánek), Macek (Březina), Puchel (Buchvaldek) - Pulkrab, Mihalík (Yunis). V úterý 15. listopadu podlehla Norsku U20 1:2 (gól ČR Mihálik) ve složení: Spurný - Šural, Bezpalec, Březina, Helešic (Buchvaldek) - Galuška (Holík), Kulhánek, Takács, Hykel (Pulkrab) - Ladra (Štěpánek), Yunis (Mihálik).

Fanshop banner