Trenér Kalvoda postrádal více důrazu v boleslavské defenzívě
Klub

Trenér Kalvoda postrádal více důrazu v boleslavské defenzívě

Redakce

Mladoboleslavského kouče Leoše Kalvodu mrzelo, že nedostatečným důrazem v defenzivní činnosti dovolili jeho svěřenci brněnskému soupeři nastřílet tři góly, z nichž ten poslední v nastaveném čase byl pro mužstvo krutou ranou.

„Utkání se mně hodnotí velice těžko, když jsme dostali gól až ve třiadevadesáté minutě. Bylo to pro nás těžké utkání, ale o body jsme se připravili sami," neskrýval rozčarování mladoboleslavský trenér Leoš Kalvoda nad tím, že jeho mužstvo nezvládlo závěrečné minuty mistrovského utkání proti Brnu a remizovalo doma 3:3. „Když se body ztratí v nastaveném čase, je to vždycky rána. Nehráli jsme však úplně tak dobře, abychom si tři body zasloužili. Myslím si, že jsme tentokrát nehráli v obranné fázi tak důrazně, jako v předchozích utkáních. Když dáme doma tři góly, tak to musíme vyhrát," dodal Leoš Kalvoda.

Brněnský Svatopluk Habanec byl pochopitelně spokojenější. „Odehráli jsme slušné utkání. Šest branek jistě uspokojilo nezasvěcené, ale nás na lavičkách nikoliv. V utkání jsme nezvládli standardní situace, z nichž jsme dostali všechny tři góly. Z brejkových situací jsme hodně zlobili a dali z nich dvě branky. Chtěli jsme bod a máme ho, troufám si říct, že zasloužený, i když boleslavští byli jistější na míči," pravil Svatopluk Habanec a prozradil část taktiky, s jakou do Boleslavi brněnský tým přijel: „Lacko měl hlídat Matějovského a svoji roli splnil." Na to boleslavský Leoš Kalvoda reagoval slovy: „Osobní hlídání Matějovského nás nezaskočilo, byli jsme na to připravení."

Fanshop banner