FK Mladá Boleslav začal spolupracovat se společností Emco!
Klub

FK Mladá Boleslav začal spolupracovat se společností Emco!

Redakce

Zdravá strava a pohyb patří k sobě, proto se česká rodinná firma Emco rozhodla podpořit nejoblíbenější sport v česku, fotbal! A vybrala si náš klub! Proč?

FK Mladá Boleslav je regionální klub s dlouholetou tradicí, má ambice na nejvyšší příčky v ligové tabulce a kromě toho je i pravidelným účastníkem evropských pohárů. A to má Emco a FK Mladá Boleslav společné - české kořeny, které přerostly české hranice.

Produkty Emco dodávají sílu fotbalistům i realizačnímu týmu. Jsou zdrojem energie na trénincích, na cestách, kdekoliv je potřeba, tedy i v kruhu rodinném.

Z navázání spolupráce má radost i Jan Skoupý, masér A-týmu FK Mladá Boleslav, který dodává: „Se společností Emco jsme začali spolupracovat zejména proto, neboť se jedná o produkty z jednoduchých a kvalitních surovin (ořechy, hořká čokoláda, vlastní oves, ovoce sušené mrazem, plnotučné mléko). Pro naše hráče je to vhodné jako zdravá forma snídaní a svačin. Pro nás důležitým aspektem je také to, že jsou výrobky bez palmového oleje a některé jsou bezlepkové. Navíc betaglukany, obsažené v ovsu, přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Rozmanitost nabídky společnosti Emco v rámci příchutí a druhů produktů je opravdu veliká, což pro nás, kteří se podílíme na tvorbě skladby jídelníčku hráčů, hraje také důležitou roli."

Výrobky Emco jsou dostupné i Vám, fanouškům. Je to jednoduché, zúčastněte se poločasové soutěže při domácím zápase se Zlínem nebo Plzní a můžete vyhrát boxy plné Emco výrobků. Pro více informací o boxech a Emcu navštivte www.emco.cz.

Fanshop banner