V rámci projektu FAČR Kopeme za fotbal Boleslav hostila Olbramovice
Klub

V rámci projektu FAČR Kopeme za fotbal Boleslav hostila Olbramovice

Redakce

V souvislosti s čím dál populárnějším projektem Fotbalové asociace České republiky nazvaném Kopeme za fotbal profesionální tým FK Mladá Boleslav hostil amatérské fotbalisty z nejnižší soutěže Benešovska SK Olbramovice, jejichž dospělé áčko hraje III. třídu a béčko IV. třídu.

Výprava fotbalistů Olbramovic přijela do Mladé Boleslavi v úterý 4. října 2016 před třetí hodinou odpolední, aby její účastníci stihli prohlídku zázemí profesionálního klubu i přátelský zápas proti prvoligovému mužstvu. V tiskovém středisku mladoboleslavského Městského stadionu je Jiří Koros, manažer komunikace FK Mladá Boleslav, ve čtvrthodince seznámil s historií klubu i města za přispění videoprodukcí, v níž nechyběla zmínka o posledním boleslavském úspěchu, jímž byl letošní zisk českého poháru. Potom si prohlédli zázemí včetně nově zrekonstruované hráčské kabiny s moderní regenerační linkou. Hlavní fotbalovou arénu si pouze prohlédli a v uvolněné atmosféře se na památku na jejím trávníku vyfotili, neboť vzhledem k předchozímu vydatnému dešti se vlastní přátelské utkání uskutečnilo na jedné z tréninkových ploch areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Hrálo se ve zkrácené době 2x30 minut a v pohodě odpovídající charakteru projektu FAČR Kopeme za fotbal. „Atmosféra před utkáním, v samotném duelu i po něm byla uvolněná a pohodová. Fotbalisté Olbramovic si to i přes vysokou porážku výborně užili," pravil manažer komunikace mladoboleslavského klubu Jiří Koros.

FK Mladá Boleslav - SK Olbramovice B 19:1 (11:0)

Sestava FK Mladá Boleslav v I. poločase: Šeda - Jánoš, Da Silva, Takács, Keresteš - Matějovský, Valenta - Vukadinovič, Magera, Kalabiška - Chramosta.
Sestava FK Mladá Boleslav v II. poločase: Diviš - Jánoš, Kúdela, Takács, Fleišman - Vodháněl, Valenta - Vukadinovič, Magera, Kalabiška - Přikryl.
Góly: Vukadinovič 5, Chramosta 4, Magera 3, Valenta 2, Přikryl 2, Kalabiška, Jánoš, Vodháněl po 1 - Tůma
Rozhodčí: Myška

Fanshop banner