V reprezentaci dvacetiletých jsou Vodháněl, Takács a Ladra
Klub

V reprezentaci dvacetiletých jsou Vodháněl, Takács a Ladra

Redakce

Od trenérů reprezentačního týmu Česko U20 obdrželi nominační pozvánku Jan Vodháněl a Ladislav Takács z FK Mladá Boleslav a také Tomáš Ladra, který je také kmenovým hráčem FK Mladá Boleslav, ale momentálně hostujícím v druholigových Pardubicích.

Hlavním trenérem týmu Česko U20 je Martin Svědík a jeho asistentem mladoboleslavský Jiří Saňák. Pro dvaadvacetičlenný kádr dvacetiletých reprezentantů složený z hráčů šestnácti tuzemských klubů připravili dvoudenní soustředění 10.-11. října v Dříteči. Nominováni byli: Ladislav Takács (FK Mladá Boleslav), Jan Vodháněl (FK Mladá Boleslav), Tomáš Ladra (FK Pardubice), Michal Bezpalec (Dukla Praha), David Březina (FK Senica), František Chmiel (Baník Ostrava), Petr Galuška (MFK Karviná), Matěj Helebrand (SFC Opava), Matěj Helešic (Baník Ostrava), Tomáš Hykel (Frýdek Místek), Petr Kodeš (FK Teplice), Jan Kuchta (Bohemians 1905), David Lischka (Baník Ostrava), Radek Látal (Sigma Olomouc), Ondřej Machuča (Slovan Liberec), Petr Průcha (Baník Sokolov), Michal Sáček (AC Sparta Praha), Tomáš Wiesner (FC Vlašim), Jakub Yunis (Sigma Olomouc), Jakub Šural (Zbrojovka Brno).

Na rozdíl od boleslavské trojice v reprezentaci dvacetiletých nemá FK Mladá Boleslav ani jedno zastoupení v o rok mladší dorostenecké reprezentaci. Na tři utkání první fáze kvalifikace pro Euro 2017 U19 je obránce FK Mladá Boleslav U19 Ondřej Rudzan pouze mezi náhradníky.
Program Česko U19
Čtvrtek 6. října 2016 od 17 hodin v Teplicích: Česko U19 - Estonsko U19
Sobota 8. října 2016 od 17 hodin v Ústí nad Labem: Česko U19 - Slovinsko U19
Úterý 11. října 2016 od 17 hodin v Ústí nad Labem: Česko U19 - Francie U19

Fanshop banner