Trenér Kalvoda: Z minima jsme vytěžili maximum
Klub

Trenér Kalvoda: Z minima jsme vytěžili maximum

Redakce

Boleslavský trenér Leoš Kalvoda uznal, že při jeho mužstvu tentokrát stálo štěstí, jinak by tři body nezískalo. Trenér Dukly Jaroslav Hynek zdůraznil, tři body bral tým, který byl v koncovce efektivnější.

Co jsme přepokládali, to se potvrdilo, že Dukla je velmi dobrý soupeř. Hlavně ve druhém poločase byla kombinačně jistější a ubránili jsme ji se štěstím. Po získání míče jsme kazili přihrávky do útoku. Z minima jsme vytěžili maximum a tři body získali se štěstím, ale i takové zápasy se někdy hrají," pravil boleslavský trenér Leoš Kalvoda a dodal, že v reprezentační přestávce má s mužstvem potřebný čas na rozebrání herních nedostatků a klidnou přípravu do dalších bojů o čelo ligové tabulky.

Trenér Dukly Praha Jaroslav Hynek označil prohru svého týmu za důsledek větší efektivity soupeře. „Odehráli jsme velice slušný zápas a vytvořili si hodně pološancí, ale ani jednu příležitost vyloženě gólovou. Soupeř proměnil svoji jedinou šanci. Maximální produktivita v koncovce přinesla Boleslavi vítězství. Na krásu se nehraje, k výhře je potřeba trefit branku a proto Boleslav zaslouženě vyhrála. Než nám dala gól, myslel jsem, že si odvezeme více než jeden bod, ale i bod za remízu bych bral ze hřiště týmu, který hraje o čelo tabulky," zhodnotil průběh utkání Jaroslav Hynek.

Fanshop banner