Kalvoda by rád, aby Boleslav ve výhrách pokračovala
Klub

Kalvoda by rád, aby Boleslav ve výhrách pokračovala

Redakce

Boleslavský trenér Leoš Kalvoda byl po vyhraném zápase v Jablonci hodně spokojený a přitom velice stručný v hodnocení. Jeho jablonecký protějšek Zdenko Frťala zklamaně litoval doma ztracených bodů.

„Vyhráli jsme, i když to od nás nebyl až takový výkon, jako na Spartě a doma proti Slovácku, přesto jsme hráli dobře a vyhráli zaslouženě. Potřebujeme ve vítězstvích jenom dál pokračovat," pravil boleslavský Leoš Kalvoda a odmítl novinářskou představu, že by se v nejbližším víkendu přehnaně kochal pohledem na ligovou tabulku s Mladou Boleslaví na první příčce. „Postavení na čele tabulky mimořádně prožívat nebudu, já totiž moc dobře znám, že fotbal jsou nejen postupy nahoru, ale i pády dolů."

„Boleslav ukázala svoji kvalitu, ale my jsme jí byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Když se zápas lámal po našem vyrovnání, tak jsme se dopouštěli chyb v defenzívě a podržel nás gólman. Klukům nemám co do nasazení a bojovnosti co vytknout. Domácí prohra nás pochopitelně mrzí. Boleslavi blahopřeji, že si odvezla tři body," řekl jablonecký trenér Zdenko Frťala.

Fanshop banner