Stále bez výhry a téměř na dně ligové tabulky
Klub

Stále bez výhry a téměř na dně ligové tabulky

Redakce

Boleslavští sedmnáctiletí dorostenci jsou po čtyřech mistrácích stále bez výhry a se dvěma body za remízu a vyhraný penaltový rozstřel na předposledním místě A skupiny české ligy mladších dorostenců, když hůře jsou na tom pouze poslední Jablonečtí zcela bez bodového zisku.

První poločas Boleslavští prohráli, neboť své šance neproměnili a soupeř ojedinělou ano. Ve 4. minutě boleslavskou výhodu trestného kopu Moravčík nevyužil. V 6. minutě po Moravčíkově centru z levé strany Mrnkovo zakončení trefilo pardubického obránce. V 15. minutě odtáhl boleslavský útok po levé straně Moravčík a z jeho přetaženého centru Mrnka nevyužil dobrou střeleckou příležitost.
Ve 20. minutě při ojedinělé pardubické akci šikovný Novotný obehrál boleslavského beka Kučeru a následnou přihrávkou našel nabíhajícího Stýbla, který vstřelil rozhodující branku utkání - 1:0.

Ve druhém poločase se na těsném skóre v boleslavský neprospěch nic nezměnilo. V 51. minutě Dolejší trestným kopem přestřelil pardubickou branku. V 75. minutě boleslavský Provazník individuální akci zakončil vedle branky. V 78. minutě Pardubičtí prošli středem hřiště a po nedůrazu Kalabise následovala tvrdá střela, kterou boleslavský brankář Barták reflexivním zákrokem vyrazil.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Barták - Mrnka, Horák, Kuchař, Kučera - Kalabis, Pour (71. Gombáš) - Milner (64. Provazník), Majer (45. Dolejší), Moravčík - Para.

Gól: 20. Stýblo

Rozhodčí: Šob - Klír, Pagáč

Diváků: 90

Fanshop banner