Ve středu přípravný zápas reprezentací Česko – Arménie v Mladé Boleslavi
Klub

Ve středu přípravný zápas reprezentací Česko – Arménie v Mladé Boleslavi

Redakce

Přípravné mezistátní utkání Česko - Arménie se hraje ve středu 31. srpna 2016 od 19,15 hodin na Městském stadionu v Mladé Boleslavi a bude premiérovým pro trenéra Karla Jarolíma, který k reprezentaci přešel z boleslavské lavičky oficiálně 8. srpna letošního roku.

„Mám radost, že se to takhle zajímavě sešlo. V Boleslavi jsem přece jen strávil dva a půl roku, což nelze hodit za hlavu. Navíc mi klub dovolil odejít k reprezentaci a ještě ji poprvé povedu právě tady. Všichni uděláme maximum pro úspěšnou premiéru a těšíme se také na podporu fanoušků," uvedl Karel Jarolím na oficiálním webu Fotbalové asociace České republiky.

Vstupenky na mezistátní utkání Česko - Arménie lze koupit přes internet na www.vstupenkyfotbal.cz a vyzvednout si je v boleslavské pobočce Firo Tour - Jičínská 1350, nebo v kterémkoliv jiném místě prodejce ze seznamu prodejních míst. Také je možné nechat si vstupenky zaslat poštou, nebo vytisknout eTicket. Vstupenky na zápas reprezentace nemá fanshop mladoboleslavského klubu k mání. Přímo v pokladnách mladoboleslavského Městského stadionu budou zbylé vstupenky k prodeji od 17.00 hodin před středečním utkání.

Reprezentační týmy Česka a Arménie se dosud střetly čtyřikrát, a to vždy v kvalifikační skupině pro světový šampionát. Češi v letech 2004-05 dvakrát jasně vyhráli 3:0 a 4:1, ale v roce 2013 po očekávané výhře 3:0 v Jerevanu nečekaně prohráli 1:2 na domácím trávníku v pražském Edenu.

Letošní střetnutí v posledním srpnovém dnu je pro Česko jedinou přípravou před startem kvalifikačních bojů pro světový šampionát, jehož hostitelem bude v roce 2018 Rusko. Spolu s Českem jsou v kvalifikační skupině C Německo, Norsko, Severní Irsko, Ázerbájdžán a San Marino. Přímo postupuje pouze vítěz skupiny, osm nejlepších týmů z druhých míst devíti evropských skupin se střetne v play off o další čtyři místa na světovém šampionátu.

Kvalifikační program české reprezentace
Neděle 4. září 2016 Česko - Severní Irsko
Sobota 8. října 2016 Německo - Česko
Úterý 11. října 2016 Česko - Ázerbajdžán
Pátek 11. listopadu 2016 Česko - Norsko
Neděle 26. března 2017 San Marino - Česko
Sobota 10. června 2017 Norsko - Česko
Pátek 1. září 2017 Česko - Německo
Pondělí 4. září 2017 Severní Irsko - Česko
Čtvrtek 5. října 2017 Ázerbajdžán - Česko
Neděle 8. října 2017 Česko - San Marino

Fanshop banner