Trenér Kalvoda hráčům blahopřál ke třem bodům
Klub

Trenér Kalvoda hráčům blahopřál ke třem bodům

Redakce

Boleslavský trenér Leoš Kalvoda měl po výhře v Teplicích výrazně lepší náladu, než před týdnem po domácí prohře s Karvinou. Za rozhodující faktor úspěchu označil vyhraný první poločas.

„Jsem hrozně šťastný za vítězství po utkání prohraném doma s Karvinou, kterou jsme pustili do dvou šancí. V Teplicích jsme předvedli lepší výkon a hráčům můžu jen poblahopřát ke třem bodům," stručně zhodnotil Leoš Kalvoda boleslavské vítězství v Teplicích. „Boleslav je ambiciózní klub, který se chce pohybovat v popředí tabulky a výhra v Teplicích k tomu napomohla, ale musíme na ni navázat dalšími výhrami," dodal Leoš Kalvoda a prozradil detaily k provedeným změnám v sestavě: „Trochu jsme pozměnili rozestavení. Postavil jsem Přikryla, kterého znám z Olomouce jako kvalitního fotbalistu, Kúdela post defenzivního záložníka bez problémů zvládl, protože to hrával. Zlomové pro vývoj utkání bylo, že jsme poločas uhráli jedna nula."

Teplický trenér Daniel Šmejkal sportovně uznal sílu Boleslavi: „Do utkání jsme nevstoupili špatně, ale dopustili se individuální chyby v rozehrávce a dostali gól. To se na nás podepsalo a Boleslav byla pak lepší. Druhý poločas byl nahoru dolů. Po obdržené druhé brance se nám podařilo jen snížit, to nás mrzí a věřím, že tuto domácí prohru v příštích zápasech nahradíme. Boleslav je vpředu velmi silná. Vyhrála zaslouženě."

Fanshop banner