Trenér Jarolím považuje tři body z Příbrami za cenné
Klub

Trenér Jarolím považuje tři body z Příbrami za cenné

Redakce

Boleslavského kouče Karla Jarolíma, který už má nakročeno z Mladé Boleslavi k české reprezentaci, mrzelo, že jeho svěřenci více góly nedohráli zápas ve větším klidu a bez nervozity v závěrečných minutách.

„Nebylo to z naší strany bůhvíjaké galapředstavení," pravil Karel Jarolím na úvod hodnocení těsné výhry v Příbrami. „Zdejší hřiště je asi Radovo oblíbené, protože podruhé tady rozhodl utkání trestným kopem. Udělali jsme korektury v sestavě, od kterých jsem si představoval, že si vytvoříme více gólových situací, ale očekávání se nenaplnilo. V průběhu druhého poločasu jsme očekávali, že se bude Příbram tlačit více dopředu a my tak budeme mít více prostoru v ofenzívě, ale ani jednu nadějnou šanci jsme nevyužili k potvrzení vítězství. Utkání jsme měli dohrát ve větším klidu, měli jsme vytěžit více, což se nestalo. Tři body z Příbrami jsou cenné," dodal Karel Jarolím.
Na přímý dotaz, zda zápas v Příbrami byl jeho posledním v pozici trenér FK Mladá Boleslav, odvětil: „V pondělí máme v Boleslavi jednání a při něm se pravděpodobně potvrdí, že to byl můj poslední zápas na boleslavské lavičce."

Příbramský trenér Martin Pulpit navzdory porážce chválil svůj tým: „Hráčů Příbrami je mi upřímně líto, neboť si nezasloužili prohrát, ale za to, co předvedli proti favoritovi, který sahal po účasti v Evropské lize, si zasloužili tři body. Podali kvalitní výkon, podstatně lepší, než v předchozím kole ve Zlíně. Boleslav si vytvořila v každém poločase jen po jedné šanci a jednu dokázala proměnit. My neproměnili čtyři gólové šance za zápas. Hra mě na rozdíl od utkání ve Zlíně uspokojila, hráči si však za odvedenou práci zasloužili lepší výsledek. Určitě jsme byli favoritovi více soupeřem, než jen sparingpartnerem."

Fanshop banner