Do mistrovské sezóny vstoupili remízou
Klub

Do mistrovské sezóny vstoupili remízou

Redakce

Boleslavští junioři zahájili mistrovský program Juniorské ligy v Liberci nerozhodným výsledkem, přestože v průběhu prvního poločasu vedli o dva góly.

První poločas začal mírnou herní převahou Liberce, ale z prvního gólu se radovala Boleslav a za nedlouho dokonce přidala i druhý.
V 15. minutě Travys Albina proměnil pokutový kop - 0:1.
Boleslavským juniorům vedoucí gól přidal na elánu a rázem byli na hřišti o poznání aktivnější, než protihráči v libereckých dresech. A po zásluze své vedení zvýšili.
Ve 22. minutě zdařilou boleslavskou akci završil Vodháněl přesnou střelou - 0:2.
Tuplované vedení vydrželo Boleslavským pouze deset minut, než se Liberečtí vrátili do hry o mistrovské body.
Ve 32. minutě pohotovým zakončením snížil Heppner na 1:2.

Druhý poločas začali Liberečtí s enormní snahou zvrátit na svoji stranu vedení. Boleslavští pozorně bránili, v čemž jim byl oporou brankář Vejmola, a spoléhali na brejkové situace. Těsné vedení však neuhájili.
V 66. minutě liberecký Bláha vyrovnal na 2:2.
Ve zbylé necelé půlhodině se již skóre nezměnilo a tak liberečtí i boleslavští junioři brali po bodu z úvodního utkání Juniorské ligy.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Vejmola - Lukeš, Polom, Glöckner - Kühnel, Košek (79. Rudzan), Travys Albina (81. Zabilanský), Vodháněl, Novotný - Frömmel (63. Kořínek), Dohnalík.

Sestava FC Slovan Liberec U21: Kolář - Chlumecký, Heppner (81. Prokš), Šustr, Čuřík, Bláha, Machuča (67. Dudek), Obročník (89. Baláž), Barac (73. Kazda), Šulc, Micovčák.

Góly: 32. Heppner, 66. Bláha - 15 Travys Albina (z pokutového kopu), 22. Vodháněl.

ŽK: Šulc, Čuřík - Novotný

Rozhhodčí: Koval - Poživil, Vít

Diváků: 80

Fanshop banner