O výhře rozhodl Machů svým čtvrtým letním gólem
Klub

O výhře rozhodl Machů svým čtvrtým letním gólem

Redakce

Na hřišti ve východočeské Ohrazenici boleslavští devatenáctiletí dorostenci slavili třetí výhru z dosud pěti odehraných zápasech letošního letního přípravného období. Machů dal již čtvrtý letní gól.

V prvním poločase, který nakonec skončil nerozhodně, šli do vedení Pardubičtí. Ve 26. minutě rychlou přihrávkou zaskočili boleslavskou obranu a jejich útočník zdařile přehodil bezmocného Zemana v brance - 1:0. Ve 41. minutě boleslavský Rudzan potáhl míč po levé straně a po jeho centru Jakub Novák hlavou srovnal skóre na 1:1.

Ve druhém poločase padl už jenom jeden gól, a to do pardubické branky. V závěru boleslavské akce, při které míč putoval od Horáčka přes Chládka k Rudzanovi byl posledně jmenovaný faulován uvnitř soupeřovy šestnáctky a nařízenou penaltu jistě Machů proměnil ve vítězný gól - 1:2.
„Zasloužené vítězství bylo odměnou za zodpovědný a poctivý výkon, ve kterém je zapotřebí pokračovat," prohlásil asistent trenéra boleslavských dorostenců Adrian Vizingr.

Sestava FK Mladá Boleslav U19 v I. poločase: Zeman - Horáček, Krčmář, Král, Rudzan - Komárek, Koubský - Jakub Novák, Šimon, Balog - Machů.
Sestava FK Mladá Boleslav U19 ve II. poločase: Zeman - Krčmář, Komma, Král, Rudzan - Komárek, Hajdo - Jakub Novák, Koubský (63. Chládek), Horáček - Machů.

Góly FK MB U19: Jakub Novák, Machů.

Fanshop banner