Boleslavský trenér Jarolím stále věří v postup
Klub

Boleslavský trenér Jarolím stále věří v postup

Redakce

Přestože si boleslavští fotbalisté přivezli z Makedonie dvougólové manko do odvety proti FK Shkëndija 79 Tetovo, tak trenér Karel Jarolím věří, že dokáží nepříznivou situaci zvrátit v postup do další fáze evropského poháru.

V tiskovém středisku Nacionální Areny Filipa II Makedonského přišel mezi novináře nejdříve trenér makedonského týmu FK Shkëndija 79 Tetovo Bruno Akrapovič. Z dvougólové výhry oproti očekávání štěstím nezářil, naopak se tvářil nesmírně vážně, až ustaraně, jako kdyby se obával odvety. Kéž by to tak bylo...

Boleslavský trenér Karel Jarolím byl z prohry 0:2 velmi naštvaný, mimo skopjské press centru se vyjádřil patřičně jadrně. „V úvodu byli hráči nepochopitelně nervózní. Postupem času hru zklidnili a tak jsme většinu první půle měli pod kontrolou až s výjimkou závěru, kdy do šance dostal Hasani. Škoda, že jsme některou z mnoha našich šancí nevyužili gólově. Druhý poločas pochopitelně ovlivnilo, že jsme hráli půl hodiny v deseti, v oslabení jsme dvakrát soupeře nepokryli a on nás za to potrestal. Góly dostaly soupeře psychicky nahoru. My jsme nehráli, co jsme potřebovali a co jsme schopni. Je odehraný pouze poločas a čeká nás ještě zápas doma. Je v našich silách, abysme s nepříznivým vývojem něco provedli," řekl Karel Jarolím bezprostředně po prohře s makedonským soupeřem.

Fanshop banner