Sedmnáctiletí odcestovali na týden do Podještědí
Klub

Sedmnáctiletí odcestovali na týden do Podještědí

Redakce

Dorostenecký tým FK Mladá Boleslav U17 odcestoval v pondělí odpoledne na týdenní soustředění do Heřmanic v Podještědí, kde bude třífázově trénovat a sehraje dvě přípravná střetnutí.

V průběhu podještědského soustředění se boleslavští sedmnáctiletí dorostenci utkají s družstvy starších dorostenců Varnsdorf U19 a Neugesdorf U19. Na závěr soustředění se zúčastní turnaje v Čáslavi, kde spolu s nimi budou 1. FK Příbram U17, FK Viktoria Žižkov U17 a FK Čáslav U19.
Na soustředění odcestovali dorostenci Barták Ondřej, Hartych Denis, Zmij Dalibor, Mrnka Patrik, Le Chi Milan, Kuchař David, Horák Miroslav, Kučera Martin, Pour Josef, Para Vladimír, Milner Adam, Majer Tomáš, Kalabis Jan, Gombáš Jakub, Čech Adam, Bičiště Ondřej, Mísař Ondřej, Strouhal Jakub, Moravčík Nikolas, Dolejší Lukáš, Provazník Adam, Vajgl Ondřej, hlavní trenér Martin Mrvík a masér Milan Korda. V průběhu soustředění dorazí asistent trenéra Honza Flachbart a vedoucí družstva Michal Dvořáček. V průběhu soustředění bude v přípravě pomáhat kondiční trenér Zdeněk Bělík. ,,Soustředění v Heřmanicích pojmeme jako herní. Hráči dostanou možnost ukázat své kvality v zápasech, při nichž rozložíme zátěž rovnoměrně na všechny. V třífázovém zatížení jeden trénink bude zaměřený na sílu a stabilitu, další na taktiku a třetí se bude věnovat technice i průpravným hrám. Volný čas využijeme na pohovory, videa a nezbytnou regeneraci. V plánu máme i bowling a hravé odpoledne, kde by se hráči měli ještě více poznat, stmelit a utužit fotbalovou partu. Věřím, že nás soustředění posune zas o kousek dále a pomůže k ještě lepším výkonům během celé sezony,'' řekl trenér FK Mladá Boleslav U17 Martin Mrvík.

Fanshop banner