Junioři ani na třetí pokus nevyhráli
Klub

Junioři ani na třetí pokus nevyhráli

Redakce

Ve třetím přípravném utkání letošního léta boleslavští junioři opět prohráli, podobně jako v předchozích dvou, tentokrát na domácím trávníku mladoboleslavské Astonky s divizním soupeřem.

Ve středečním podvečerním zápase byli sice aktivnějším týmem, ale banální chybou při první nebezpečnější ofenzivní akci protivníka inkasovali gól.
V 7. minutě boleslavští mladíci neubránili soupeřovo autové vhazování a z první českobrodské střely na branku dostali gól - 0:1.
Následný průběh zápasu ukázal, jak obtížné je pro stávající kádr FK Mladá Boleslav U21 prosadit se i proti diviznímu soupeři. Junioři předváděli hru plnou nepřesností, bez zakončení a tím pádem i bez šancí na skórování. Výjimkou byla situace po hodině hry, ze které srovnali skóre.
V 66. minutě se po standardní situaci Travyse Albiny střelecký prosadil Glöckner - 1:1.
Radost z vyrovnání však boleslavským fotbalistům dlouho nevydržela.
V 74. minutě se po centru z levé strany prosadil ve vzdušném souboji úspěšně hlavičkující útočník Českého Brodu - 1:2.
Ve zbývající čtvrthodince utkání dokázali boleslavští junioři vystupňovat svoji aktivitu, ale na vyrovnání to nestačilo.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Roudnický - Malý, Glöckner, Lukeš (65. Marek) - Ernesto (46. Zabilanský), Benjamin (46. Kühnel), Edving Malpon (46. Košek), Travys Albina, Kořínek (46. Novotný) - Frömmel, Dohnalík.

Fanshop banner